Werken met Thema's

Sinds een paar jaar werken de scholen van Het Kwartet met thema's uit de methode "Alles in 1". Op iedere school worden hoeken in de gemeenschapsruimtes ingericht verbonden aan deze thema's. De kinderen kunnen zelfstandig met de opdrachten aan het werk.
De kinderen van groep 1 t/m 4 op 't Tilletje/Warder werken met het thema "Theater", deze groepen hebben een beweeghoek en de rekenhoek is voor iedere groep.

"Ik zou van de daken willen schreeuwen hoe blij ik ben dat mijn dochter bij jullie op school zit."

"Eerst zat mijn dochter op een 'grote' school waar ze slechts een nummer was. Nu ze nog maar anderhalf jaar op de Prinses Beatrix zit, groeit ze enorm. Ik kan soms bijna niet geloven hoe hoog ze scoort!" - moeder obs Prinses Beatrix