Aandacht voor meerbegaafden met Levelwerk

04-08-2019
Vanaf februari 2018 beschikken de vier scholen over Levelkisten van Levelwerk. Dit is een doorgaande leerlijn voor (meer) begaafde leerlingen in de groepen 3 t/m 8.
Levelwerk biedt begaafde leerlingen, slimme leerlingen en leerlingen met een goede werkhouding uitdaging. De lat ligt hoog: er valt echt iets te leren. In de boxen zit een breed aanbod aan opdrachten en materialen op het gebied van taal en rekenen en opdrachten die te maken hebben met kunst en cultuur, creatief denken, techniek. Ook ook is er aandacht voor sociaal emotionele ontwikkeling en leervaardigheden.
 De leerkracht beslist in overleg met de IB-er welke leerlingen hiervoor in aanmerking komen.