Hier vindt u het laatste nieuws van obs Het Kwartet

Het laatste nieuws van obs Het Kwartet

De opening
Mr Haye in Beets geopend!!
05-12-2022 - Wat een feest, de nieuwe school in Beets "Mr Haye"is afgelopen vrijdag 2/12 geopend, door niemand minder dan Sinterklaas. Wat is iedereen blij dat eindelijk de scheve, tochtige oude school plaats heeft gemaakt voor dit prachtige gebouw. Wat zullen de kinderen graag naar school gaan.
Nog even....
Het is bijna zover!!!!!
28-11-2022 - Nog een paar dagen en dan wordt de nieuwe school "Mr Haye" in Beets geopend. Om precies te zijn a.s vrijdag 2 december. Wat is het mooi geworden! En wat fijn voor de kinderen en teamleden om na een hele periode in een halve oude school te hebben gewerkt. Petje af!

"Ik zou van de daken willen schreeuwen hoe blij ik ben dat mijn dochter bij jullie op school zit."

"Eerst zat mijn dochter op een 'grote' school waar ze slechts een nummer was. Nu ze nog maar anderhalf jaar op de Prinses Beatrix zit, groeit ze enorm. Ik kan soms bijna niet geloven hoe hoog ze scoort!" - moeder obs Prinses Beatrix