Leerlingen zoeken een meester of juf!!!

26-01-2020
Zie de oproep van onze leerlingen van obs Middelie!!!

Met daaronder de vacatures binnen Obs Het Kwartet

Obs Het Kwartet ( vier prachtige kleine dorpsscholen rond Purmerend ) zoekt collega's.

Ben jij bereid te leren? Kom werken bij OPSPOOR!

OPSPOOR biedt basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs op 37 scholen in Purmerend en omgeving. Onze leerkrachten zijn meesters in het leren. Aan en ván hun leerlingen, aan en van elkaar. Want OPSPOOR spoort aan op ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar toekomstmakers. In een snel veranderende tijd weet niemand wat de toekomst brengt. Wij zoeken mensen die het een uitdaging vinden het onbekende vorm te geven en onze leerlingen helpen hetzelfde te doen. Want zij zijn op hun beurt toekomstmakers! Dat vraagt om creatieve en flexibele leerkrachten met het lef om dingen anders te doen. Het vraagt om leerkrachten met een eigentijdse visie op later. En op leren. En dat vraagt om mensen met een ondernemende geest en ambitie. Ze hebben vertrouwen in zichzelf, in de ander én in de toekomst.

OPSPOOR verbindt heden en toekomst, mensen, culturen en opvattingen. We geven leerlingen wat ze toekomt. Is dat ook wat jij wil doen? Bekijk dan onderstaande vacature.

De school:

OBS Het Kwartet ( vier prachtige kleine dorpsscholen rond Purmerend ) zoekt een leerkracht voor groep 3,4 ( 1 dag) en groep 5/6 ( 2 dagen) wtf 0,6 op obs Middelie.

Het team is:
 ● Enthousiast en positief
 ● Kwaliteit en ontwikkelingsgericht
 ● Verbindend en onderzoekend ●

Onze nieuwe collega is flexibel en wil graag:
 ● Kwartet breed samenwerken
 ● Thematisch werken
 ● Onderwijsvernieuwend bezig gaan
 ● Werken in combinatiegroepen

Interesse?
Je kunt je sollicitatie richten aan I.M. Buizer, m.buizer@opspoor.nl o.v.v. ​vacature obs het Kwartet.
Voor vragen kun je met Mariska Buizer bellen op 06-51307309.