Toekomstmakers

01-12-2020
Afgelopen schooljaar zijn er steeds verschillende kinderen uit de bovenbouw (onze toekomstmakers) naar het IT-lab in Purmerend geweest.
Zij leerden daar programmeren met behulp van  Bee-Bots en Lego WeDO en Lego Spike Prime.
Deze materialen zijn inmiddels allemaal aangeschaft en aanwezig op de scholen. Dit schooljaar krijgen alle kinderen van Het Kwartet les in het programmeren. Dit doen ze onder begeleiding van onze ICT-er Deliana Vlaar en van onze toekomstmakers.
Een sterk staaltje van samenwerking tussen IT-lab, kinderen en de vier scholen; we leren van en met elkaar!

Afbeelding1.jpgAfbeelding2.jpg

"De organisatie van leuke activiteiten zoals inloopavond/afsluiting van een thema waarbij ouders welkom zijn, waardeer ik zeer."

"Leuk om te zien hoe er thematisch gewerkt wordt. Door de aankleding van de school is dat dan goed zichtbaar. Ik ervaar dat ondanks de kleine hoeveelheid docenten er ontzettend veel georganiseerd wordt." - ouder obs Meester Haye